1_XL200_S3037
Maglite_LED_XL200_logo

XL200 LED 3AAA lahja punainen

94,95

Liiketunnistus. 230lm,163m

Tuotetunnus (SKU): XL200-S3037 Osasto:

Kuvaus

Pieni ja monikäyttöinen taskuun mahtuva valaisin QuickClick kantakytkimellä. Motion Control toiminta: Tätä valaisinta voidaan ohjata liikkeellä ja tarvittaessa se tunnistaa liikkeen säästääkseen paristoja, jotta valoa on aina silloin käytettävissä kun sitä tarvitaan. Valaisinta voidaan kuitenkin käyttää täysin normaalin taskuvalaisimen tavoin, jos liiketunnistustoimintoja ei haluta hyödyntää. Toimii tavallisilla AAA sormiparistoilla.
Yhdistelmävalokeila näyttää samanaikaisesti sekä kauas että hyvin leveälle lähelle. Keskialueen leveys säädettävissä käyttöetäisyyden mukaan.

Helppokäyttöisellä QuickClick kantakytkimellä virta menee päälle ja pois yhdellä painalluksella. Painamalla useamman kerran voidaan valita toiminnot myös täydellisessä pimeydessä (ohjeet lukee kantakytkimessä):
1 painallus: Huipputeho (kirkkaussäädöllä)
2 painallusta: Huomiovilkku (nopeussäädöllä)
3 painallusta: Nite Lite yöpöytä/asentajatoiminto joka polttaa valaisinta 8% säästövoimakkuudella ja kun valaisinta liikautetaan se syttyy valittuun voimakkuuteen käyttöä varten. Kun valaisin lasketaan jälleen alas, se vaipuu takaisin energiansäästötilaan.
4 painallusta: Morsetustoiminto
5 painallusta: S.O.S hätävilkku (kirkkaussäädöllä)

Virtakytkimen lukitusmahdollisuus ehkäisee valaisimen syttymisen vahingossa. Voidaan käyttää myös kynttiläasennossa. Viimeksi käytetyn tason muisti. Suorityskyky ANSI FL1 standardin mukaisesti: Valon kantama 163 m, valovirta 230 lumenia, valon voimakkuus 6663 candelaa. Paloaika 1 h 45 min – 156 h (jonka jälkeen on vielä 10 % alkuperäisestä valon voimakkuudesta jäljellä). Iskunkestävä 1 m. Tiiviyluokitus IPX4. Lentokonealumiinia, anodisoitu sisä- ja ulkopuolelta koorroosionkeston parantamiseksi. Pituus: 12,1 cm. Halk: 2,5 cm. Paino 104 g paristoilla, 59 g ilman. 3xAAA korkealuokkaiset paristot sis. Takuu 10 v. Huoltopalvelu Suomessa. Ei polttimonvaihtotarvetta.
Made in USA, valmistuspaikka lukee valaisimessa. Toimitetaan tyylikkäässä lahjapakkauksessa monikielisten käyttöohjeiden kanssa.

Liiketunnistus. 230lm,163m

punaine

Lisätiedot

Paino 6 kg
Mitat 80 × 170 cm

Brand

Maglite