KUKA OLEMME?

Royal Yrityslahjat Oy on vuonna 1999 perustettu suomalainen liike- ja mainoslahjayritys Tampereelta. Kokemusta on kertynyt jo yli 20-vuotta, joten olemme luotettava kumppani ja toimittaja. Myymme tuotteitamme kaikkialle Suomeen.

Tuotevalikoimamme sisältää laajan repertuaarin, aina “giveaway” jakotavarasta arvokkaisiin liikelahjoihin. Yritystekstiilejä meillä on mittava ja laadukas valikoima. Palveluihimme kuuluu tuotemerkinnät – saat kauttamme merkinnät valitsemiisi tuotteisiin, oli kyse sitten painetuista, brodeeratuista tai laseroitavista tuotteista.

Miksi Royal Yrityslahjat? Yrityksemme on toiminut jo vuosikymmeniä mottonaan tinkimätön rehellisyys, ja halu palvella asiakasta, aina lähtökuopista maaliin saakka. Monesti asiakkaan pohtiessa tuotteita, ei ole täysin selvillä mikä on hyvä ja mikä huono valinta. Meidän avullamme asiakkaalla on tarjolla henkilökohtainen palvelu, joka selvittää myös yksityiskohtaiset kysymykset. Teemme myös etukäteen sovittuja käyntejä asiakkaidemme luona, jotta pienetkään asiat eivät jää epäselväksi. Tarjoamme eri tuotemahdollisuuksia ja mietimme yhdessä, mikä olisi paras vaihtoehto missäkin tilanteessa, ja autamme välttämään miinat. Tarvittaessa teemme asiakkaalle “mallikappaleen” kustomoituna, ja asiakas saa aina halutessaan vedoksen tuotteen merkinnästä ennen toimitusta. Kaikki edellä mainittu toki voidaan tehdä myös sähköpostin ja puhelimen välityksellä.

Ota yhteyttä! Meille asiakas on ykkönen!

LIIKE- JA MAINOSLAHJA-AMMATTILAINEN – Jari Rynkä
 
Olen hoidellut  Royal yrityslahjoissa toimitusjohtajan pestiä jo noin 20v. Tie on ollut pitkä ja antoisa kaikin tavoin. Päivät menee mukavasti asiakaspalvelu tehtävissä asiakkaiden kanssa. Autan asiakkaita mielelläni löytämään parhaan mahdollisen valinnan kun puhumme liike ja mainoslahjoista. Meiltä saat hyvän palvelun ja teemme yritys käyntejä aina kun asiakas tai tilanne sitä vaatii. Yrityksemme kulurakenteet ovat pienet, joten pystymme tarjoamaan kilpailukykyisiä hintoja monista tuotteista. kannattaa siis kysyä aina tarjousta! Harrastuksista lähinnä sydäntä on kaikenlainen kuntoliikunta ja musiikki.  
Jari Rynkä - Royal Yrityslahjat Oy

MIKSI VALITA MEIDÄT?

Rehellisyys ja halu palvella

Yrityksemme on toiminut jo yli 20 vuotta mottonaan tinkimätön rehellisyys, ja halu palvella asiakasta, aina lähtökuopista maaliin saakka. Monesti asiakkaan pohtiessa tuotteita, ei ole täysin selvillä mikä on hyvä ja mikä huono valinta. Meidän avullamme asiakkaalla on tarjolla henkilökohtainen palvelu, joka selvittää myös yksityiskohtaiset kysymykset.

Henkilökohtainen apu

Teemme myös etukäteen sovittuja käyntejä asiakkaidemme luona, jotta pienetkään asiat eivät jää epäselväksi. Tarjoamme eri tuotemahdollisuuksia ja mietimme yhdessä, mikä olisi paras vaihtoehto missäkin tilanteessa, ja autamme välttämään miinat. Kaikki edellä mainittu toki voidaan tehdä myös sähköpostin ja puhelimen välityksellä.

Mallikappaleet

Jotta lopputulos ei jäisi arvailun varaan, teemme tarvittaessa asiakkaalle "mallikappaleen" kustomoituna, jolloin valmista tuotetta pääsee hypistelemään laadun varmistamiseksi. Asiakas saa aina halutessaan vedoksen tuotteen merkinnästä ennen toimitusta.

ASIAKKAIDEN SUUSTA SANOTTUA

Sain hyvää ja asiantuntevaa palvelua Royal yrityslahjoilta, kun valitsin tuotteita yritykselleni. Suosittelen lämpimästi muillekin kääntymään heidän puoleensa mainos ja liikelahja asioissa.
Kaja Suojansalo
Nailstudio Kaja
Erinomaisia ja laadukkaita tuotteita. Tuotetuntemus yrityksellä erittäin hyvä. Tämä teki valinnastani helpompaa. Tuotteiden merkkaus korkeatasoista. Kokonaisuudessaan erittäin hyvää palvelua.
Timo Salonen
TA- Metalforce Oy
Takuuvarma hyvä toimittaja liike ja mainoslahja asioissa. Palvelu ja toimitukset toimivat erittäin hyvin.
Klaus Husgafvel
La Porte Au Bois Pour Le Maghreb Oy
On hienoa huomata, että asiakkaan tuotevalintoja avitetaan sellaisella ammattitaidolla että jää luottavainen kuva, ja tilaus saadaan heti ensimmäisellä kerralla nappiin.
Kari Ukkonen
Yrittäjä