Mag-Tac_Rechargeable_akku

Mag-Tac Rechargeable vara-akku

39,95

LiFePO4 3,2V

Availability: Varastossa Tuotetunnus (SKU): AJXX065 Osasto:

Kuvaus

Vara-akku ladattaville Mag-Tac Rechargeable käsivalaisimille. Akun plus napa on muotoiltu avaimeksi, jolla valaisimen sisällä olevan holkin voi avata ja sulkea, mikäli alkuperäinen avaustyökalu ei ole enää tallessa. Erittäin pitkäikäinen ja kustannustehokas LiFePO4 akkuteknologia. 3,2 V. Paino vain 42 g. Pituus 6,9 cm, halk. 1,8 cm. Paloaika eco asetuksella 4 h ja max asetuksella 2 h 30 min.

Lisätietoja LiFePO4 akkuteknologiasta:
LiFePO4 eli Litium-Rautafosfaattiakku (jota kutsutaan myös nimellä LFP) käyttää katodimateriaalina litiumrautafosfaattia. Akulla on merkittäviä etuja käyttäjälle: LFP akku kestää tuhansia lataus-purku jaksoja = pisin elinkaari kaikista akuista, akku on merkittävästi perinteisiä litiumakkutekniikoita turvallisempi (kuin esim. yleinen LiCoO2 jossa käytetään katodina muita materiaaleja), sen voi pikaladata ja purkaa nopeammin ja sen itsepurkautuminen on vain n. 3% / kk. Akku on myös perinteistä litiumioniakkua kevyempi. Akku myös säilyttää kaikista litiumakuista parhaiten toimintakykynsä kuumissa olosuhteissa. Energiatiheys on noin 100 Wh/kg.

Kennon koostumus on vastaava mitä käytetään uusimmissa hybridi- ja sähköautoissa, sähkötyökaluissa ja lääketieteen instrumenteissa sekä sotilasvarusteissa. Käsivalaisimessa LFP akku päihittää aktiivisessa ammattikäytössä kaikki muut tällä hetkellä markkinoilla olevat akkuvaihtoehdot. Hankintahinnaltaan arvokkain akkuteknologia tulee kuitenkin pitkällä jänteellä käyttöikänsä ansiosta ylivoimaisesti edullisimmaksi virtalähteeksi käyttäjälle.

LiFePO4 3,2V

Lisätiedot

Paino 12 kg
Mitat 100 × 100 cm

Brand

Maglite