1_TMM3935
_1260644
MAMMOCK-1
TMM3935_a

Mammock v.sin-oranssi

195,00

JÄTTIKOKOINEN Moon-riippumatto

Tuotetunnus (SKU): TMM3935 Osasto:

Kuvaus

MAAILMAN SUURIN RIIPPUMATTO – ALKUPERÄISVALMISTAJAN AITO MAMMOCK!

MoonHammock Express Setting Bag on ratkaisu, jolla pääset kirjaimellisesti mukavuusalueelle käden käänteessä. Sen jälkeen voit rentoitua aidossa tähtitaivaan kokoisessa MAMMOCK Moonhammokissa. Irrotettavan puolikuun muotoisen myyntipakkauksen lisäksi MoonHammockissa on nyt myös toinen, kiinteä suorakaiteen muotoinen tasku johon riippumaton voi pakata.
Mammock koon edut: yksin tai kaksin tai isolla porukalla (kivempaa) käytettynä voit asettua vinottain ja toimii unelmamukavana vuoteena.

Materiaali on korkealaatuista hengittävää laskuvarjonailonia, joka kunnioittaa kehon verenkiertoa eikä synnytä painepisteitä tarjoten näin mitä mukavimmat unet ja fiiliksen. Kestää kosteutta, kuivaa nopeasti ja karkottaa ikävän. Koukut päissä ruostumatonta terästä. Paino 3420 g. Valmistajan takaama kantavuus 350 kg. Pituus 8 m koukusta koukkuun. Makuupituus riittävä. Leveys 4,50 m.
Kuljetuspussin pituus 58 cm, korkeus 33 cm, leveys 25 cm. Konepestävissä 30 C. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu kaksi vuotta. Valmistettu eettisissä ja ihmisoikeutta kunnioittavissa olosuhteissa Balilla.

Kiinnitysköydet eivät sisälly toimitukseen. Suosittelemme hankkimaan Ticket To The Moon kiinnitysköysipussin (TMNR) tai puita suojaavan Moon-Strap kiinnitysköysipakkauksen (TMSTRAP).

JÄTTIKOKOINEN Moon-riippumatto

Lisätiedot

Paino 4 kg

Brand

Ticket To The Moon