FireSteel BIO Scout 16 kpl

1_FireSteel_BIO_Scout_KraftBag_16pcs

FireSteel BIO Scout 16 kpl

259,90

Kraftbag. 4 eri väriä.Sama EAN

Tuotetunnus (SKU): 2111111740 Osasto:

Kuvaus

Valmis myyntiratkaisu, joka näkyy ja on helppo laittaa esille myymälään.
Sisältää 16 kpl värilajitelman alkuperäisiä Original FireSteel BIO Scout tuluksia Element -värivalikoimana.
4 kutakin väriä. Värit: Cocoshell, RockyRed, RustyOrange, HazyBlue.
Kaikissa sama EAN-koodi: 7331423011506

Original FireSteel BIO magnesium-tulustikku sytyttää tulen muutamalla raapaisulla vaikeissakin sääoloissa. Soveltuu esim. nuotion, takan, retkikeittimen tai grillin sytyttämiseen. Toimii hyvin myös märkänä ja korkeassa ilmanalassa. Soveltuu mm. retkeilyyn, mökkeilyyn, kalastus- ja metsästysreissuille sekä campingiin.

Alkuperäistuote, joka on laajalti puolustusvoimienkin käytössä pitkin maailmaa. Kahvojen materiaali on Terralene HDPE elastomeeri, 100 % kierrätettävä ja BPA-vapaa. Materiaalista 96 % on sokeriruo’osta ja puukuidusta valmistettua biopohjaista muovia, joka on Bonsucro, ISCC ja PEFC sertifioitu. Raapaisulevyn materiaali ruostumaton teräs.

Tuottaa n. 3000°C kirkkaita kipinöitä, jotka toimivat tarvittaessa myös hätäsignaalina. Kesto jopa 3000 sytytyskertaa. International Survival Instructors Associationin virallisesti hyväksymä selviytymisvaruste. Raapaisulevyn nylon-narua voidaan hyödyntää myös muissa tarpeissa.

Toimitetaan monikäyttöisen Light My Fire CircBag XS -pussin kanssa. Pussin ansiosta tulustikku kulkee helposti mukana ja muut varusteet pysyvät puhtaina.

Kokonaispaino pussin kanssa 37 g. Valmistusmaa Ruotsi. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta.

Kraftbag. 4 eri väriä.Sama EAN

Tuotemerkki

Light My Fire

Lisätiedot

Paino 0.32 kg
Lisäsit tuotteen ostoskoriin.: